Consultant Compliance

Melford zoekt een ervaren Consultant Compliance die haar opdrachtgevers gaat adviseren op het gebied van wet- en regelgeving aangaande gebouwen en gebouw gebonden installaties.

Bedrijf: Melford B.V.
Standplaats: Eindhoven
Opleiding: WO of HBO (werktuigbouwkunde, veiligheidskunde, milieukunde)
Werkervaring: 5-10 jaar

De functie
Als Consultant Compliance ben je verantwoordelijk voor de analyse en borging van compliance bij onze klanten. De activiteiten variëren van het geven van trainingen, tot het uitvoeren van scans en desk research rond de wettelijke verplichtingen en bewijslast daarvan. Uiteindelijk borg je compliance door een goede systeeminrichting waarin de wettelijke taken, documenten en termijnen worden vastgelegd en gevolgd. Een en ander is uiteraard afhankelijk van de scope zoals deze overeengekomen wordt met de opdrachtgever. De opdrachtgever ziet je daarbij als kennisdrager op het gebied van compliance, waar hij of zij terecht kan met alle vragen.

Je levert daarnaast een actieve bijdrage aan het up-to-date houden van de wettelijke informatie in ons zakboek wat zowel online als in gedrukte versie beschikbaar is. Dit doe je samen met een vijftiental andere collega’s, die ieder een aantal onderwerpen voor hun rekening nemen. Ondersteuning in ontwikkeling van applicaties van onze partnerbedrijven en onze eigen trainingen behoort eveneens tot een van de kerntaken. Daarin wordt ook hard gewerkt aan een stap richting digitalisering.

We vragen

  • Een relevante afgeronde Universitaire of HBO-studie (technisch, technische bedrijfskunde, kwaliteitsmanagement);
  • Vijf tot tien jaar werkervaring in een vergelijkbare functie, waarin je zelfstandig adviesopdrachten, compliance gerelateerde activiteiten of trainingen verzorgd hebt;
  • Commerciële drive en ervaring om Melford te laten groeien en kansen te pakken;
  • Uitstekende sociaal-communicatieve vaardigheden, gecombineerd met up-to-date vakkennis en een heldere visie om zelfstandig mee te ontwikkelen in kwaliteitsstappen binnen de organisatie;
  • Kennis van en ervaring met tools en systemen op het gebied van e-learning, MJOP/elementregistratie, compliance borging, Microsoft Excel en Visio zijn een grote pré.

We bieden

  • Een uitdagende, afwisselende en zelfstandige functie in een innovatief bedrijf met een open en informele werksfeer.
  • Een werkomgeving waarin iedereen het maximale uit zichzelf en het werk voor de klant weet te halen.
  • Een functie waarin de mate van het nemen van initiatief en verantwoordelijkheid voorop staan en navenant beloond kunnen worden.
  • Een concurrerend salaris en goede arbeidsvoorwaarden.

Over Melford
Onze kernactiviteit is het begeleiden en adviseren van opdrachtgevers ten aanzien van compliance van hun gebouwen en installaties met zoveel mogelijk rendement. Melford maakt het gebouwbeheerders mogelijk te overzien of gebouwen en gebouw installaties aan wet- en regelgeving voldoen en helderheid te geven over wetten, regels, normen en de toepassing daarvan.

Bij Melford staan mens & relatie centraal. Onze medewerkers zijn pragmatisch ingesteld. Denkers die doen.

Reageren
Meer weten over deze functie of de sollicitatieprocedure? Neem dan contact op met Rob Daams (Business Unit Manager) 06 10 10 45 52 of Marjo van Doormalen (HR), 06 25 02 80 24.

Acquisitie wordt niet op prijs gesteld