Over ons

Jouw partner in gebouwbeheer en compliance

Welkom bij Melford, jouw toonaangevende partner in het efficiënt organiseren van compliance. Wij streven ernaar om gebouwbeheerders in staat te stellen een duidelijk overzicht te behouden en ervoor te zorgen dat installaties en gebouwen volledig voldoen aan de laatste wettelijke normen.

Om opdrachtgevers inzicht te verschaffen in geldende wet- en regelgeving geven we jaarlijks ons zakboek “Wet- en regelgeving bestaande gebouwen en installaties” uit.

Ons team van 15 collega’s houdt alle wet- en regelgeving bij, zodat we altijd de laatste stand van zaken voor je in beeld kunnen brengen. Om ook gedurende het jaar bij te kunnen blijven, brengen we ieder kwartaal de wijzigingen in beeld met kwartaalupdates.

Naast deze informatie kunnen we je uiteraard ook helpen inzicht te verschaffen in het voldoen aan wet- en regelgeving en ook de inrichting en het beheer hiervan te verzorgen.

Ben jij benieuwd of jouw installaties en gebouwen voldoen aan de geldende wettelijke verplichtingen? Laat ons je helpen om hierin inzicht te verkrijgen.