WEBINAR WET- & REGELGEVING ENERGIETRANSITIE was een succes!

Dit webinar ging over de nieuwe wet- en regelgeving voor bestaande gebouwen en installaties. We gingen met name in op de energietransitie. Met dit webinar kregen gebouwbeheerders, -eigenaren, adviseurs, assetmanagers, facilitair managers en overheden praktische en actuele informatie over de toepassing van wet- en regelgeving.

De wet- en regelgeving wordt steeds complexer en is voortdurend aan verandering onderhevig. Daarom organiseerden Melford & Building G100 dit webinar.
 
 • Wat heeft de nieuwe regelgeving voor impact op het keuren van comfort- en verwarmingsinstallaties?
 • Met welke criteria heb ik te maken voor het aanbrengen van elektrische laadvoorzieningen en welke verplichtingen gelden er t.a.v. energie labels?
In een uurtje hebben de deelnemers alle relevante informatie over de actuele wet- en regelgeving voor bestaande gebouwen en installaties gekregen. Experts gaven tips en spijkerden de deelnemers op een praktische en levendige wijze bij. Binnenkort volgt een nieuwe webinar. We houden je op de hoogte!
Datum: 12 mei
Tijd: 09:30 uur
Locatie: vanaf je eigen werkplek

Gratis webinar
De normale prijs voor dit webinar is € 99,- voor Building G100-leden en € 249,- voor niet-leden. Ter introductie boden Building G100 en Melford dit webinar op 12 mei gratis aan.

Zakboekje bestellen?
Jaarlijks verschijnt het zakboek “Wet- en regelgeving bestaande gebouwen en installaties 2020″. Het is mogelijk om dit zakboekje te bestellen voor de kostprijs van € 33,- (excl BTW en verzendkosten). Wij raden het aan om dit zakboekje vooraf te bestellen om het maximale rendement uit het webinar te halen. Interesse? Bestel het zakboek hier.

WAT DEELNEMERS VINDEN VAN DEZE TRAINING

 • Fijn om te ervaren dat zoveel organisaties stoeien met de uitdaging omtrent wet- en regelgeving.
  Toon Hendrickx
  Maintenance Manager, Breda University of Applied sciences
 • Eindelijk een handvat in het oerwoud van wet- en regelgeving voor technische installaties.
  Johan van den Heuvel
  Servicemanager PGGM
 • Fijn dat er zakboekje is als naslagwerk. jaarlijks deze training volgen en je blijft up-to-date.
  Peter Kwekkeboom
  technisch manager, Yask Facility Management